TENS Eco 2

TENS Eco 2

TENS Eco 2

TENS Eco 2 är en av de mest avancerade kombinerade TENS- och EMS-apparater som finns på marknaden. Den är programmerad med de senaste rönen för lindring av värk och smärta (TENS) och har dessutom program för muskelstimulering, EMS, även dynamiska sådana där de båda kanalerna samarbeter. EMS-funktionerna bearbetar de problem som orsakar värk och är därmed medlet som startar läkningen.

Utöver detta kan den driva speciella elektroder för fot- och benmassage, invärtes behandling för förstärkning av PC-muskeln (knipmuskeln) samt behandling av vagusnerverna för dämpning av överaktivt immunförsvar. Utöver detta kan den driva en mängd olika vävda elektroder för händer, fötter, armar och ben. Sådana är alltid skonsammare mot huden eftersom de inte innehåller något klister.

Gravida kan använda den vid förlossningen och även efterbehandla kroppen för att snabbt få igång alla muskler igen.

TENS används inte bara för smärtlindring utan också för träning av nerver. Exempel här är nervträning efter slaganfall, strokes, samt uppträning av nerver som blivit drabbade av sina musklers problem. En skadad muskel drabbar nämligen även dess nerver. Både muskel och nerv behöver då rehabiliteras.

De 24 olika programmen innehåller också sådana som ger maximal utveckling av endorfiner. Den kan därför användas även mot depressioner, utbrändhet och trötthet.

Ytterligare problem som TENS Eco 2 kan behandla är smärta i samband med menstruation, huvudvärk, nackspärr, kramp, musarm, karpaltunnel syndrom, inflammationer i häl (hälsporre), händer och fingrar, tinnitus (när denna beror på spända käkmuskler), lättare artroser mm.

Vid alla former av artroser och inflammationer bygger TENS Eco 2 upp en förstärkt muskulatur (muskelkorsett) omkring leden vilket gör att den fungerar bättre.

Behandling mot fötter och ben ger skön massageeffekt vilket sänker blodtryck och puls. Detta ger avslappning och passar bra före läggdags för dem som har svårt att sova.

Apparaten är byggd för att lösa problem men passar således också för massage och välbefinnande.

En sats TENS Eco 2 innehåller apparat, laddare, kablar, dubbla satser elektroder, manual, lärpaket med grundinstruktioner på svenska samt väska.   

Garanti 1 år.

TENS Eco 2 är tillverkad av tyska Schwa medico GmbH, ett av världens främsta företag inom smärtlindring och rehabilitering.

Välj det betalsätt som passar bäst. Där finns alla varianter - kort, internetbank, faktura, kampanjer = uppskjuten betalning samt delbetalningar i egen takt med konto.

All försäljning sker dessutom med öppet köp i 2 veckor. Inom den tiden märker du om behandlingen fungerar. Om inte, så kontaktar du oss. Kanske behandlar du på fel sätt och på fel plats?

Om den ändå inte kan hjälpa dig så är det inget muskel- eller nervproblem. Då kontaktar du läkare om detta.

 

 

 

 

 

Mer information: https://www.prne.se/eco2.htm


Köp till elektrodskorna för skönaste fot- och benmassage

Med vaginalproben förstärker du PC-muskeln, knipmuskeln
Artnr: Benämning: Delbetalning. Läs mer Pris: Antal:
104062 TENS Eco 2, en av världens främsta kombinerade TENS- och EMS-apparater från 117,00 / mnd. 2 800,00/st
104776 Laddare från 7,00 / mnd. 160,00/st
106351 Elektrodkabel typ 5.15 svart från 7,00 / mnd. 160,00/st
107065 Öronelektrod för vagusnerven från 21,00 / mnd. 500,00/st
283100tens Extra stora elektroder för behandling av ryggar, celluliter mm, 8 x 13 cm från 8,00 / mnd. 200,00/förp
283400eco Självhäftande elektroder storlek 5 x 5 cm från 7,00 / mnd. 160,00/st
eco2anal Analelektrod för behandling av bland annat PC-muskeln från 21,00 / mnd. 500,00/st
eco2kontakt Kontaktgel för vaginal- och analelektroder från 4,00 / mnd. 100,00/st
eco2vag Vaginalelektrod för behandling av bland annat PC-muskeln från 21,00 / mnd. 500,00/st
ecoshoes Elektrodskor för behandling av fötter och underben från 13,00 / mnd. 300,00/st

Tillbaka