Köpvillkor

 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

 

När du utnyttjar din ångerrätt:


Du är skyldig att ha hållt apparaten i lika gott skick som när du fick den. Behåll därför skyddsfolier och förpackningsmaterial under provtiden.

Vid retur vill vi ha apparaten och innehållet i satsen tillbaka i sådant skick att den omgående kan skickas vidare till annan kund.

Om apparaten eller annat i innehållet är skadat eller har försvunnit kommer kostnad för återställning att debiteras. Detta sker på fabriken i Tyskland eller i Kina som också nollställer apparaten med avseende på garanti mm.

 

Garantier och service

Vi har generellt ett års garanti på våra apparater utom på SONIC vital XTcolor som har två års garanti.

Garantiarbeten respektive service sker i regel hos tillverkarna via oss. 

 

Ej uthämtade paket

Dina varor ligger kvar på posten under två veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för tur-och-returfrakterna, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska vid eventuell förskottsbetalning, om du utnyttjar din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Alla erbjuds att prova våra produkter mot sina problem. Om vi märker i apparatens historik att sådant prov inte har skett så betraktar vi beställningen som okynne. Vi betalar då för den returnerade produkten om den är hel men inte för frakten.

Se även konsumentverket om distansavtalslag & E-handel.

Returadress:

PRNE medical

Sommargatan 33

25665 Helsingborg