RU-638 terapeutiskt ultraljud mot ledproblem, artroser samt för hudbehandlingar

RU-638 terapeutiskt ultraljud mot ledproblem, artroser samt för hudbehandlingar

RU-638 terapeutiskt ultraljud för ledbesvär samt hudbehandlingar. 2.000 kr inkl moms

RU-638 är en ultraljudsapparat med 1 MHz som är byggd för att behandla krånglande leder, artroser samt hudproblem, typ torr hud, rynkor, celluliter mm. 

Vid artroser och ledproblem behövs ultraljud av två skäl. Dels för att skjuta bort de inflammationsämnen som hindrar läkande blod att nå det skadade brosket, dels för att öka fukthalten - förmågan till stötdämpning - i det brosk som finns kvar. 

När blod inte kan nå skadat brosk blir det ingen cellförnyelse och leden slits ut efterhand. Värken och problemen ökar. Det är lätt att avbryta detta förlopp via ultraljudet och därmed förhoppningsvis också slippa operation. Detta förutsätter att du ingrep innan allt brosk var bortslitet.

För att återfukta brosk och hud används Hyaluronserum som finns receptfritt på alla Apotek. Hyaluronet är ett sockerämne med fantastisk förmåga att binda vatten. Vi har det naturligt i kroppen men det avtar med åldern. Till slut finns inget kvar och då kommer problemen.

Med nytt hyaluron till brosk och hud ökar dessa sina volymer, återfuktas och blir mjuka. I huden försvinner eller minskar rynkorna och i lederna förbättras rörligheten.

Även inskjutet hyaluron försvinner med tiden, men då tar du fram apparaten igen och tillför nytt.

Hyaluronserum finns på apoteken under avdelning Hud/Återfuktning. Normalt används det som hudsalva men nackdelen när man lägger det utanpå huden är att det försvinner vid nästa tvätt. Med ultraljudet går hyaluronet in i huden samt till brosket och kan inte tvättas bort. Det följer en flaska med apparaten som räcker ett bra tag.

Behandlingen mot brosk kan du också tillämpa på dina husdjur. Särskilt större hundar brukar få artrosproblem i höfterna vid högre ålder. Ultraljudet skrämmer dem inte eftersom det inte känns, hörs eller syns. De uppfattar istället behandlingen som mattes eller husses snälla massage.

Alla instruktioner är på svenska. Läs detta och träna några minuter. Sedan är du redo att behandla både dig själv och andra. Du ska inte använda apparaten på gravida, i övrigt är det fritt.

För betalningen finns många alternativ - faktura, internetbank, kort, delbetalningar (konto) över tid mm. Är du inte nöjd med apparaten skickar du tillbaka den. Här är alltid öppet köp.

Garanti 1 år.  

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

Mer information: https://www.prne.se/ru638.htm


Artnr: Benämning: Delbetalning. Läs mer Pris: Antal:
l300a Tillbehör till RU-638. Extra hyaluronserum, 30 ml från 7,00 / mnd. 175,00/st
ru638 RU-638 för behandling av krånglande leder, artroser samt för hudbehandlingar (rynkor och celluliter) från 83,00 / mnd. 2 000,00/st

Tillbaka