HK-D508A kombinationsapparat för ultraljud, tens, ems, laser och IR-värme - allt-i-ett. "Den perfekta hemmakliniken".

HK-D508A kombinationsapparat för ultraljud, tens, ems, laser och IR-värme - allt-i-ett. "Den perfekta hemmakliniken".

HK-D508A kombiapparat med 5 terapimetoder. 4.600 kr inkl moms.

Denna HK-D508A är byggd för att behandla både människor och djur. Den har tillräcklig kraft även för travhästars muskel- och inflammationsproblem.

Men passar den på dina problem? Det undersöker du genom att ta hem apparaten och prova. När du beställer den väljer du betalning som ligger långt fram i tiden, antingen i slutet av nästa månad eller också konto som börjar aktiveras någon månad fram. Då har du tid på dig att prova utan kostnad.

Och skulle behandlingen inte passa dig så skickar du tillbaka apparaten.

Vi kallar denna HK-D508A för den "perfekta hemmakliniken" eftersom den har 5 behandlingsmetoder som täcker allt som kan behandlas via elterapi både på människor och djur.

Den är dessutom väldigt enkel att använda eftersom den utgår från att brukaren är ovan vid denna typ av behandling. Man ska bara trycka på rätt, gul kroppsdelsknapp så vet apparatens dator hur den ska köra.

Med blå knappar ställer du styrkan i behandlingen, lågt försiktigt de första dagarna men sedan rejält. Dock aldrig så att behandlingen känns obehaglig. Gränsen för sådant flyttar sig hela tiden uppåt efter tillvänjningen.

HK-D508A drar med sina metoder igång kroppens egna läkningssystem samt återställer det som har blivit skadat eller felaktigt påverkat på andra sätt. 

Den kan också användas profylaktiskt för att undvika att skador uppkommer om man är riskutsatt, exempelvis vid fysiskt krävande arbeten eller idrott.

Den innehåller 5 olika metoder - TENS (nervstimulering), EMS (muskelstimulering), terapeutiskt ultraljud, lågintensiv laser samt IR (värme). Man kör dessa var för sig eller i kombinationer efter de anvisningar på svenska som medföljer apparaten.

Med dessa metoder kan den behandla problem i alla muskler, det perifera nervsystemet, alla leder, cirkulation av blod och lymfa, läka sår och hudproblem samt ta bort värk och inflammationer.

Alla lär sig apparaten på någon timme och därefter kan den användas helt korrekt. Behandlingarna kan inte skada något och ger inga negativa biverkningar med undantag av träningsvärk om man har kört alltför tufft av misstag. Men det går över.

Ultraljudet är en metod som skjuter fram kapillärt blod till skador på nerver och muskler för att rädda dessa från pågående förstöring, rensa undan inflammationer samt påskynda cellreparationer och cellförnyelse.

Med TENS och EMS i kombination (= elterapi) återställs sedan det som har blivit skadat.

Lasern är i första hand avsedd för punktbehandlingar och sårläkningar men kan också användas mot bihåleinflammationer via näsan. Därmed slipper du antibiotika.

IR-värmebanden används för att ge ökad genomblödning där sådant behövs. Vid idrotts- och arbetsskador använder man värmebanden tillsammans med elterapin för att få extremt snabb läkning.

Vid behandling av neuropatier (= nervskador), inflammationer, artroser och ischias är den helt suverän. Den bromsar,  avbryter och vänder förlopp som ibland kan ha pågått länge. Notera att vid neuropati beror slutresultatet på hur långt nervskadorna fick utvecklas innan behandlingen startade. Vänta därför inte för länge med sådan behandling.

Du behöver inga förkunskaper. Alla instruktioner är på svenska. Läs dessa och träna en timme. För att ytterligare göra det enkelt för dig kan apparaten prata. Den ber dig göra olika saker i viss följd. Gör så, och sedan blir det rätt.

Därmed är du redo att behandla både dig själv, din familj, närstående och dina kära djur. 

Om du i samband med beställningen också meddelar oss via epost (support@prne.se) vilket eller vilka problem du avser att behandla får du också detaljerade instruktioner på svenska hur detta bäst ska ske.

HK-D508A kan behandla mycket svåra problem men den kan också användas för lättare tillämpningar som må-bra-apparat - typ hudvård (rynkor och celluliter), avslappning, ta ner svullnader, motverka depressioner, fot- och benmassage mm.

Att den fungerar på just dina problem märks omgående. Och skulle du inte märka det är inte symptomen och orsaken på samma plats i kroppen. Vi har 30 års erfarenheter av sådant så vi hjälper dig då att hitta var orsakerna sitter och hur detta ska behandlas.

Här är alltid öppet köp. Ta hem apparaten och prova om du känner att den hjälper dig. Välj vid beställningen betalning som ligger framåt i tiden, exempelvis kampanjer eller konton, så att du har tid att prova. Det kommer att ta några veckor innan din kropp är redo att ta emot den riktiga behandlingen. Först måste kroppen vänja sig.

För betalningen finns många alternativ som passar alla plånböcker - kort, faktura, framflyttad faktura (kampanjer), delbetalningar över tid från några hundra kronor per månad (konto) mm. 

Apparaten är robust och driftsäker eftersom den är dimensionerad även för stallmiljö.

Garanti 1 år.

CE certifikat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mer information: https://www.prne.se/d508a.htm


Apparaten är försedd med ett omfattande tillbehörsprogram.

Inflammationer i muskler, leder mm behandlas enkelt med ultraljud i kombination med TENS och EMS

Ischias och risken att få ischias behandlar du bort med HK-D508A
Artnr: Benämning: Delbetalning. Läs mer Pris: Antal:
508cable Extra elektrodkabel till HK-D508A från 7,00 / mnd. 160,00/st
ahkd508a Kombiapparat HK-D508A med ultraljud, TENS/EMS, laser och IR-värme - den "kompletta hemmakliniken". från 192,00 / mnd. 4 600,00/st
ba22 Analelektrod för behandling av PC-muskeln från 21,00 / mnd. 500,00/st
bv23 Vaginalelektrod för behandling av PC-muskeln samt vagina från 21,00 / mnd. 500,00/st
d508asono Kontaktgel för ultraljud från 4,00 / mnd. 100,00/st
hk28340020 Självhäftande hudelektroder 5 x 5 cm, 20-pack från 25,00 / mnd. 600,00/förp
hk2834004 Självhäftande hudelektroder, storlek 5 x 5 cm, 4-pack, standard från 7,00 / mnd. 160,00/förp
hkd508a283100 Stora självhäftande elektroder, 8 x 13 cm för behandling mot stora ytor, celluliter mm, 2-pack från 8,00 / mnd. 200,00/förp
l300 Hyaluronserum för ansiktsbehandlingar och artroser, 30 ml från 9,00 / mnd. 225,00/st

Tillbaka