Hem » Elektroterapi » Nervstartaren HK-D508A, kombiapparat för ultraljud, tens, ems, laser och IR-värme - allt-i-ett. "Den perfekta hemmakliniken".

Nervstartaren HK-D508A, kombiapparat för ultraljud, tens, ems, laser och IR-värme - allt-i-ett. "Den perfekta hemmakliniken".

1 2 3 4 5
(3.5/5) Baserat på 126 betyg.
HK-D508A är den enda apparat i världen som kan reparera nervskador. Därför kallar vi den för "nervstartare" i analogi med "hjärtstartare". Som nervstartare ska den jobba cirka en halv timme dagligen tills problemen har försvunnit. Därefter behandlar man några gånger per månad för att undvika att problem återkommer. På så sätt får man normal balans och rörlighet hela livet. När du beställer HK-D508A får du en väska med innehåll som är komplett för de flesta problem - nervskador, muskelskador, inflammationer mm. Men om du också vill behandla artroser och hudproblem (rynkor, celluliter) rekommenderar vi att du lägger till Hyaluronserum i beställningen. Allt annat nedan är förbrukningsmateriel som du kan behöva så småningom längre fram i tiden. Om du vill hinna prova den först innan betalning väljer du betalsättet Faktura med förfallodag längre fram i tiden, 2-3 månader, för en merkostnad på 39 kr. Så hinner du prova i lugn och ro. Support får du av oss hela tiden. Garanti 1 år.
  • HK-D508A kombiapparat med 5 terapimetoder. 4.600 kr inkl moms.
  • Apparaten är försedd med ett omfattande tillbehörsprogram.
  • Inflammationer i muskler, leder mm behandlas enkelt med ultraljud i kombination med TENS och EMS
  • Ischias och risken att få ischias behandlar du bort med HK-D508A